söndag 19 oktober 2008

Crime Medicine

Har ni sett den nya medicinreklamen på TV? Den som lovar läkemedel på nätet utan krångliga recept eller fördyrande tester? För, som den kvinnliga läkaren i reklamen säger, "Du vet vad som är bäst för dig!".
Kolla in hemsidan som reklamen hänvisa till! www.crimemedicine.com/
Vad tror du om sättet att göra reklam?

7 kommentarer:

Marie Andersson sa...

Att jämföra lite med Delicatos kampanj " Garanterat fritt från fibrer" som fått diverse priser.
Den senaste " Nyckelålsmärkt"
> http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1950747.svd < fick dras tillbaka, då nyckelhålsmärket är ett registrerat varumärke.

En ironisk trend?

Anonym sa...

Den reklamen tycker jag är lite kul. Jag såg den första gången med en killkompis. Han utbrast direkt " Åh! Den där måste jag kolla!" och sprang till datorn. Han såg rätt besviken ut när sidan sprack och innebörden av budskapet visade sig.
Vi båda två fick oss ett gott skratt! Efter den händelsen har jag stött på fler och fler som faktiskt gått på den reklamen.. och blivit lika besvikna som min killkompis.
Just därför tycker jag att det är ett jättebra sätt att göra reklam på, iochmed att så många ungdommar faktiskt går på den, och sedan fattar VARFÖR den finns.

Marie Andersson sa...

Mer "tvärtomreklam"
http://www.helpsweden.org/
Helpsweden.org

Youtubefilm:
http://www.youtube.com/watch?v=7gH3Y1aKho8

MediaFelix sa...

Jag tror det där är ett bra sätt att
visa att det inte är 100% säkert att
det är riktig medecin

Anonym sa...

Denna reklam är nog den bästa jag sätt på tv. Den är klockren! Att få folk att gå in på sidan. Jag såg den där reklamen och direkt tänkte jag "de där msåte jag ju gå in o kolla, sådär kan de ju inte vara?" Och dessutom tyckte man ju att om det var så som reklamen säger så är det otroligt konstigt att de går reklam på tv om det. Jag hade inga direkta förväntningar när ajg gick in på hemsidan. Men vart otroligt glatt överaskad när jag såg innehållet. SUPER BRA!

Savage sa...

Skön reklam. Tuva och jag såg den förut, och så gick vi in på hemsidan och kollade. Ja, det är nog inte så kul att köpa sömnpiller som blöder ut organen på dig sen :P Jag är ju försiktig med att köpa saker på nätet ändå så. Man ska alltid kolla om sidan är pålitlig typ nummer som INTe går till England eller en address för företaget som inte bara är en lägenhet nånstans.

De säger på hemsidan att man inte ska köpa medicin från okända hemsidor men denna hemsida är ju inte okänd då de visar reklam på teve och i tidningarna hela tiden, så om de menade allvar så skulle ju det vara OK att köpa... egentligen.

Anonym sa...

Det är lättlurade personer som går på det här. Det visar vilken påverkan internet har på oss människor. och hur lätt folk tror att man kan få tag på olika preparat.